Tilaamalla kivijalkayrittäjien palveluja kotiovellesi, tuet yrityksiä selviämään koronaepidemian yli:

Suomen Yrittäjät.fi - sivuilta lainattua, kirjoittajana Taru Jussila:

Pienet yrittäjät ovat todella pulassa.

Sinäkin voit auttaa! Ohjaamalla ostoksiasi kotimaisille pienyrittäjille olet tärkeänä osana säilyttämässä työpaikkoja ja varmistamassa, että myös pienyrittäjien perheet selviytyvät talouden rajussa muutoksessa ja yhteiskunnan rattaat pyörivät mahdollisimman vakaina.

Meillä on nyt mahdollisuus tehdä viisaita, harkittuja valintoja ja puhaltaa yhteiseen hiileen. Samalla voimme antaa tukemme sille, että Suomi selviytyy maailman muutoksissa mahdollisimman hyvin.

Pientenkin ostosten kohdistamisen kerrannaisvaikutukset voivat olla suuret. Ole mukana varmistamassa, että juuri sinun eurosi on luomassa turvaa ja hyvinvointia myös paikallisille pienyrittäjille.

Mitä voit tehdä?

Osta kotimaisista pienistä verkkokaupoista, hanki lahjakortteja palveluihin, jotka voit hyödyntää pandemian kukistuttua tai ota kotiinkuljetus lähiravintolastasi. Jos se on sinulle taloudellisesti mahdollista, kannattaa harkita, pyytääkö takaisin lipun hintaa perutusta esiintymisestä. Tapoja on monia. 

Meillä on yhteisönä voima pitää huolta toisistamme. Kohdistamalla arjen ostokset sekä palvelut paikallisille pienille yrityksille ylläpidämme tuotantoa, palveluita ja taloutta."

(Taru Jussilan blogi, lue täältä) 

mm. näiltä sivuilta voit löytää palveluja kotiovellesi tuotuna: 

Sisumarket.fi

Pelastetaankauppa.fi

Karanteenissa.fi 

Kotona kotimaista.fi