Mikä on Downtown Helsinki?    

Kauniin pääkaupunkimme ennen niin vilkkaat kadut tyhjenevät paikallisista kivijalkaliikkeistä ja nykyisiset sinnittelevät olemassaoloaan.

Tämä ei suinkaan ole ainoastaan Helsingin keskustan, vaan monen muun suomalaisen kaupungin kehityksen suunta ja syitä tähän on monia.  Jotta mahdollistettaisiin se, että Helsingissä jatkuu sen ainutlaatuinen syke, tarvitaan avointa keskustelua, yhteistyötä ja verkostoja, jotta voimme yhdistää voimamme ja rakentaa parempaa tulevaisuutta niin yrittää, toimia, elää ja asua.

Tule tekemään kansamme tulevaisuuden elinvoimaista ydinkeskustaa Helsingille! 

Downtown Helsinki – liike haluaa, että Helsingillä on tulevaisuudessa sen ansaitsema ydinkeskusta. Se haluaa puhua kansainvälisen, elävän ja yllättävän kaupungin puolesta, jossa on mahdollista tehdä vielä paljon.

Kyse on kaupungista ja tulevaisuudesta. Markkinasta siinä merkityksessä kuin se alun perin on kaupunkiin liittynyt (kaupunki=köping=kauppapaikka). Se ei ole siis kaupungin organisaation tai sen (kulloisenkin) politiikan edistäjä vaan monien toimijoiden yhteinen ääni.

Siksi me, Helsinki City Markkinoinnissa olemme perustaneet projektin elinvoimaisen ydinkeskustan puolesta. Downtown Helsinki on suoran ja moniäänisen keskustelun ja kehittämisen paikka.

Downtown Helsingin tavoitteena on vahvistaa rakkaan kaupunkimme sydämen sykettä.


Seuraa meitä eri verkostoissa:

Facebook 

 #downtownhelsinki @downtownhelsinki