Helsingin keskustassa kuuluisi olla elämää.

Me Helsingin City Markkinoinnissa olemme huolestuneita siitä, miten ydinkeskustan toimijoiden toiminta mahdollistetaan tässä poikkeustilanteessa. Kukaan tuskin osasi varautua tähän, mutta alun lamaannuksen jälkeen, olemme saaneet tueksemme yhteisön kasvavan voiman.

Nyt me kaikki voimme yhdessä vaikuttaa siihen millainen keskusta meillä on sitten, kun tästäkin ollaan selviydytty. Tukemalla juuri nyt keskustan eri toimijoiden palveluja voimme auttaa pahimman yli. 

My Helsinki-sivusto

Jakaa helsinkiläisten rakkaimpia paikkoja ja palveluita Helsingissä ja tekee samalla arvokasta markkinointityötä Helsingin vetovoiman puolesta. Koronakriisi uhkaa nyt monia niitä paikkoja, jotka tekevät Helsingistä Helsingin. Siksi sivustolle on koottu linkkejä ja ohjeita, miten paikallisia ravintoloita voi auttaa hädässä – ja samalla täyttää oman vatsansa.

 

Design District Helsinki

on luovuuden puolestapuhuja Helsingin ydinkeskustassa. 

Koronakriisi on aiheuttanut monelle pienelle designyritykselle isoja haasteita. Design District Helsinki on koonnut sivustolleen mainion ohjeistuksen, miten itse kukin voi auttaa yrityksiä kuilun yli.

 

Torikorttelit

Helsinkiläisen ruokakulttuurin keidas, urbaani siirtolapuutarha avautuu 1.7. Senaatintorille.

 

Senaatintorin kesä on täynnä huikeita makuelämyksiä helsinkiläisistä huippuravintoloista. Luvassa on virkistäviä aamiaisia, kesäisiä lounaita, pizzaa, tapaksia, fine diningia, ihania cocktaileja ja paljon muuta hyvää!

 

Terassialueen visuaalinen ilme on saanut inspiraationsa siirtolapuutarhasta mökkeineen ja palstoineen. Suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti turvallisuus ja alueen kulttuurihistoriallinen arvo.

#Senaatintorinkesä

 

-------------------------------------------------------

 

#supportyourlocal    #downtownhelsinkiloves 

 

Lähetä vinkkisi mitä palveluja voisimme tuoda esille: info@helsinkicity.fi