Helsingin keskustassa kuuluisi olla elämää.

Me Helsingin City Markkinoinnissa olemme huolestuneita siitä, miten ydinkeskustan toimijoiden toiminta mahdollistetaan tässä poikkeustilanteessa. Kukaan tuskin osasi varautua tähän, mutta alun lamaannuksen jälkeen, olemme saaneet tueksemme yhteisön kasvavan voiman.

Nyt me kaikki voimme yhdessä vaikuttaa siihen millainen keskusta meillä on sitten, kun tästäkin ollaan selviydytty. Tukemalla juuri nyt keskustan eri toimijoiden palveluja voimme auttaa pahimman yli.

Ensi töiksemme keräämme tähän alustalle tietoutta siitä, mistä alueen yritykset voivat saada apua toiminnalleen nyt kun koronaviirus hiljentää keskustan kadut.

Lukuisia sivustoja on jo perustettu someen ja eri verkkoihin -  meidän tavoitteenamme on koostaa tänne sellaiset, mistä on erityisesti ydinkeskustan toimijoille apua.

#supportyourlocalbusiness
#ostapieneltä
#tuetaantoisiamme
#downtownhelsinki 

Kaupungin syke on siirtynyt koteihin.

Tutustu eri tapoihin, miten voit kantaa kortesi kekoon ja nauttia edelleen ydinkeskustan toimijoiden palveluista!

Toivomme, että asiakkaat voisivat löytää täältä vinkkejä siihen, miten voivat tukea paikallista yrittäjää ja saada palveluja kotiinsa keskustan toimijoilta.

Ei anneta pandemian lamauttaa meitä, vaan keksitään uusia tapoja toimia ja hyödynnetään palveluja, joilla kevennetään niin yrittäjien kuin kotona eristyksessä olevien arkea.  

Tilaa lounas kotikonttorille, shoppaile sohvalla kivijalan liikkeistä, hyödynnä moninaisia palveluja, mitä kaupunkisi tarjoaa!

Lähetä vinkkisi mitä palveluja voisimme tuoda esille: info@helsinkicity.fi